Concurs14 comentarii:

 1. Foarte interesant,continuati tot asa mlta bafta!;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte interesant..De inceput pare o idee buna.:)Pe viitor poate incercati ceva mai puternic

  RăspundețiȘtergere
 3. iubim femeile pentru ca sunt cele mai frumoase

  RăspundețiȘtergere
 4. INTERESANTA INTREBARE....pai dupa parerea mea femeile au un rol foarte important in viata orcarui om.In primul rad femeia este iubita ca mama,orice om isi iubeste mama ,fiinta care i-a dat viata,care la tinut in pantece 9 luni ,si care la iubit inainte sa il cunoasca...FEMEILE sunt construite dintr-un aluat numit "ïubire" acest aluat in timp creste.
  Eu consider ca femeile sunt pata de culoare in aceasta lume,fara ele viata nu ar fi atat de speciala,ele au acest dar de a fi speciale ,si prin zambetul lor sa schimbe vieti si oamenii care poate au uitat sa zambeasca:)FEMEILE TREBUIESC IUBITE NECONDITIONAT...

  RăspundețiȘtergere
 5. Imi pare rau sa vad ca dati replici de pe internet referitor la tema noastra , dar fie. Revenind la tema despre care trebuie sa comentam, iubim femeile pentru ca au darul de a avea grija de noi, de a ne iubi si de a ne fi alaturi, indiferent de situatie, le iubim pentru ca au rabdare, pentru ca iarta si pentru ca sunt atente in ceea ce fac atunci cand vine vorba de persoanele dragi, le iubim pentru ca au darul instinctului matern, pentru ca au intuitie de mame care le impinge spre a face cea mai buna alegere in cele mai grele conditii, le iubim pentru ca reusesc sa scoata la iveala din noi (indiferent daca suntem de sex masculin sau feminin) partea aceea care trebuie admirata si ocrotita. Le iubim pentru ca ne iubesc!

  RăspundețiȘtergere
 6. Am descoperit un citat foarte interesant... "Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite,nu intelese " (Oscar Wilde ) Mi-ar placea ca noi toti sa putem intelege adevarata valoare ... a doua maini ce ne-au crescut ... a unui suflet inocent, a unui chip brazdat de griji ... si toate pentru cea mai scumpa fiinta umana, MAMA...E prea mult sa-i spui TE IUBESC, pentru tot ce a facut pentru tine...pentru cate a patimit, pentru cat s-a ingrijit de tine ... pentru ca te iubeste neconditionat, pentru ca si-ar da si viata ...numai ca tu sa fi bine, pentru fiecare noapte pierduta pe cand tu inca erai copil si nu stiai nici macar sa iubesti , sa vorbesti ... nu stiai nici macar ca existi ...dar ea. femeia, MAMA...te-a ingrijit, te-a crescut...neasteptand nici macar un multumesc! Nu si-a dorit si nici nu-si doreste sa o inalti in slavi de multumire ... si doar sa-i spui un sincer TE IUBESC ...pentru asta iubesc eu femeile, si pentru asta trebuiesc iubite si respectate fetele...pentru ca ele sunt viitoarele mame...care isi vor ingriji copii... De ce iubesc eu femeile,sau mai bine spus ... "De ce iubim femeile ?" eu raspund... PENTRU CA EXISTA ! :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Iubim FEMEILE pentru ca DAU SENS VIETII! Cand spunem FEMEIE ne gandim la puritate, sensibilitate, grija, afectiune, iubire, mister, toleranta,cochetarie, frumusete,ambitie, bunatate si lista poate continua...Iubim FEMEILE pentru ca au avut curajul sa demonstreze ca pot profesa si chiar excela in domenii in care pana nu demult, barbatii erau cei mai buni. FEMEIA a fost si este dintotdeauna una din bucuriile pamantenilor!

  RăspundețiȘtergere
 8. De ce iubim femeile?..Iubim femeile pentru ca sunt pline de mister.Niciodata nu o sa intelegi o femeie.Ele au multe de oferit dar nu cer nimic in schimb decat iubire si afectiune ,ceea ce ele ofera neconditinat.Iubim femeile pentru ca au avut curajul sa se afirme si sa lupte pentru drepturile lor. Femeile nu sunt frumoase,sunt insasi imaginea sensibila a frumusetii.

  RăspundețiȘtergere
 9. De ce iubim femeile ?
  Sa luam un exemplu simplu, de ce o iubesc pe mami..O iubesc pentru ca este cea mai minunata fiinta, pentru ca ea a facut posibila existent mea. Pentru ca este femeia, pe care oricand ma pot baza si care, numai cu un zambet imi lumineaza ziua.
  O iubesc pentru ca face din imposibil, posibil....pentru ca nu exista nimic ce nu ar face pentru binele meu..pentru ca ma iubesti neconditionat si pentru ca nu exista femeie sa-i poata lua locul
  Iubim femeile pentru ca ele ne ofera noua totul, fara sa astepte nimic la schimb, pentru ca iubesc neconditionat si sincer.

  RăspundețiȘtergere
 10. de ce iubim femeile?...foarte interesanta intrebare..
  in primu rand iubim femeile(mamele)ptr ca ele sunt cele care ne dau viata si fac tot posibilu ca noua sa ne fie bine si nimeni nu ne va intelege ca si mama
  in al doilea rand fara femei viata noastra nu ar avea sens...iubim femeile pur si simplu pentru ca avem cu cine sa ne impartasim gandurile, sentimentele, clipele frumoase ale vietii, pentru ca sunt niste fiinte mai speciale ca noi mai sensibile, frumoase si care ne ne umple golul din suflet..
  si in al 3-lea rand le iubim pentru ceea ce sunt ele

  RăspundețiȘtergere